Om

T.Holck Byggerådgivning ApS


T.Holck Byggerådgivning ApS ejes og drives af Torben Holck der er byggesagkyndig med en uddannelse som bygningskonstruktør samt elektriker. Tilsammen 26 års erfaring i bygge- og anlægsbranchen, med projektering, og byggerådgivning, samt den håndværksmæssige udførelse.


Byggerådgivning udføres på hele Sjælland


Med adresse i roskilde tilbydes byggerådgivning på hele sjælland. I mit virke, arbejder jeg efter den samme projektmodel tilpasset hvert eneste projekt, hvor det udarbejdede projektmateriale kan sendes i udbud i dit lokalområde, med henblik på at opnå det bedst mulige tilbud fra håndværkere/entreprenører.


Den byggerådgivning jeg tilbyder, er uvildig byggerådgivning, hvilket betyder at jeg er uafhængige af andre interesser end at rådgive mine kunder bedst muligt.


Kom godt i gang med dit byggeprojekt


I byggeprocessen kan du have brug for byggerådgivning omhandlende alt det projektarbejde der ligger fra idé til aflevering samt efterfølgende 1 og 5 års gennemgang. At dette projektarbejde skal sikre er godt resultat, er selvfølgelig det vigtigste. Men lige så vigtigt det er at få udført et godt projektarbejde, handler det også om at du har tillid til den byggerådgiver der indgås et samarbejde med. Det er vigtigt med en god dialog samt at kemien passer, og derfor tilbydes som det første et gratis idémøde, så du har et godt grundlag til at vurdere om jeg skal være din byggerådgiver.


Dit behov for udvidelse, ombygning eller renovering


Har din familie behov mere plads, og vil I gerne blive boende, giver det god mening at tænke i en udvidelse af boligen, når det sammenlignes med hvad det vil koste at flytte og købe nyt hus.


Mere plads kan opnås ved at foretage en ombygning, hvor boligarealet udnyttes bedre set i forhold til at de nuværende rum, deres placering og deres udnyttelse.

En tilbygning er mere opfattende end en ombygning, men vil kunne tilføre huset et eller flere rum. En tilbygning der udvider en stue, hvor der opnås mere dagslys og bedre kontakt samt udsigten til haven, kan give stor glæde og værdi til huset, og ende med at blive det rum hvor alle i familien har lyst til at opholde sig.


En førstesal på huset er lige så omfattende som en tilbygning, og kan give god mening hvis der opnås en god udsigt, eller der ikke er plads til at placere en tilbygning på grunden, og måske ønsker du at bevare en stor have. Det er nødvendigt at få ingeniører til at lave geotekniske undersøgelser og beregninger af både jordens og konstruktionens bæreevne, for at vurdere om huset kan bære en førstesal. En forstærkning af de nuværende konstruktioner og fundamenter vil fordyre projektet betydeligt, og en tilbygning vil i dette tilfælde være en bedre løsning.