Badeværelse og køkken
Badeværelse

Badeværelse og køkken

 

Renovering af badeværelse eller køkken tilbydes udført i fagentreprise hvor du har kontakt til T.Holck Byggerådgivning ApS fra det første idémøde til afleveringen. Det er en god løsning til projekter af denne størrelse, og det er muligt på grund af mit gode samarbejde med eksterne håndværkere.

 

Det første idémøde er uforpligtende, og et møde hvor du kan fremlægge dine ønsker og behov, som ender ud med at der skabes kontakt til et køkkefirma eller forhandler af badeværelsesmøbler mm, og der kan udarbejdes skitser og beskrivelse, som danner grundlag for udarbejdelsen af et udbudsmateriale.

 

En totalentreprise indebære blandt andet:

 

Designmøde med afklaring af idéer og muligheder, materialevalg m.v.

Design af køkken foretages med køkkenfirmaet

Udbudsmateriale - Tegninger, beskrivelse og tidsplanlægning

Tilsyn med arbejdets udførelse

Mangelgennemgang og afleveringsforretning

 

 

Køkkenet

Køkkenet er et meget brugt rum, hvis primære formål er at kunne tilberede mad. Er køkkenet stort nok vil det også fungere godt som et samlingspunkt og mulighed for at have et bord og nogle sidepladser. Med det rigtige design bliver køkkenet funktionelt og pladsen udnyttet optimalt, samtidig med at der er mulighed for luft mellem overskabene.

 

Badeværelset

Badeværelset er et af husets mest brugte rum, og et rum som dagligt skal modstå vand i bruserummet og deraf fugtig rumluft. Når man bygger et badeværelse handler det om at få ledt vandet og den fugtige luft væk, så der ikke opstå fugtskader i de omgivende konstruktioner, og et dårligt indeklima. Det er derfor afgørende at konstruktioner og detaljer gennemtænkes og at arbejdet udføres af fagligt dygtige håndværkere.